2 de juny: trobada amb la presidenta de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana

Els socis del Cercle es reuniran amb la presidenta de l’Orfeó Català i de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, Mariona Carulla Font. Actualment també és vicepresidenta del Patronat de la Fundació de la Junta Constructora del temple de la Sagrada Família.

La Sra. Carulla, va néixer a Barcelona el 1944, en una família de 6 germans, sempre molt identificats amb el món empresarial, atès el seu pare va ser el fundador de Gallina Blanca, empresa que pot ser considerada com l’embrió del que, posteriorment ha estat Agrolimen, un dels principals grups empresarials catalans i espanyols.

El concepte empresarial de la Família Carulla, molt orientat cap el compromís i el rigor, sempre s’ha vist complementat amb una visió d’àmplia participació a la societat –en aquesta cas, la catalana—que els ha portat a una decidida implicació en l’àmbit cultural, amb actuacions com ara la creació de la Fundació Lluís Carulla, per exemple, sempre finançada amb fons privats dels membres de la família.

La Sra. Carulla es va llicenciar en Econòmiques per la Facultat d’Economia de la Universitat de Barcelona. I l’any 2000 va realitzar el PADE de l’IESE. És ex-membre del Consell d’Administració d’Agrolimen i és qui va liderar la creació del Consell de Família d’Agrolimen, quelcom que la va portar a adquirir experiència en la necessària evolució de les famílies empresàries, participant en fòrums específics d’aquest àmbit en diversos països.

Des de l’any 2006 és presidenta del Concurs Internacional de Piano Maria Canals. I des del 2016, membre del Patronat de la Fundació del Centre Excursionista de Catalunya (any 2016).

23-maig-2017
Categories: Agenda | Etiquetes: , ,

ENTITATS COL·LABORADORES