20 de febrer: Celebració del cinquè aniversari de la fundació del Cercle d’Economia de Menorca

El Cercle d’Economia de Menorca té previst commemorar el cinquè aniversari de la seva fundació amb un debat que tindrà com a punt de partida la primera nota d’opinió que va emetre l’entitat ara fa cinc anys titulada “Menorca a la cruïlla”. Des de l’entitat menorquina s’ha convidat al Catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears, Antoni Riera, el Catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra, Guiem López Casasnovas, l’economista i empresari Rafel Suñol i l’enginyer naval i empresari Joaquim Coello per tal que facin un anàlisis retrospectiu on es pugui veure quins han estat els reptes que s’han assolit, quins són els temes encara pendents però també, quines haurien de ser les prioritats pels propers anys. L’objectiu és que els quatre convidats puguin protagonitzar un debat sobre temes que afecten al progrés econòmic, el benestar social i l’interès general de l’Illa de Menorca amb qüestions tant cabdals com el turisme, l’economia, l’empresa i l’energia. L’acte del proper dilluns dia 20 de febrer és obert i tindrà lloc a les 19.30 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament de Maó.

Cinc d’anys d’implicació

Al llarg d’aquests cinc anys de trajectòria, l’entitat que presideix Paco Tutzó ha aconseguit convertir-se en protagonista de la vida menorquina a través de la seva reflexió mitjançant la publicació de notes d’opinió però també, amb diferents projectes i esdeveniments portats a terme on destaquen entre d’altres la publicació del Butlletí d’Indicadors Econòmics en col·laboració amb l’IME i l’OBSAM, la jornada empresarial organitzada l’any passat amb la Confederació Espanyola d’Executius i Directius, i les successives trobades amb diferents experts per tractar temes com l’educació, el Port de Maó, els recursos hídrics o la revolució tecnològica.

Com a mostra d’aquest dinamisme i aquesta implicació amb la societat menorquina cal fer referència als 250 adolescents que van participar en una trobada entre empresaris i estudiants de secundària. A tot això cal sumar la quarantena de convidats amb els que s’han fet dinars de treball o la participació directa a diversos fòrums que s’han celebrat en col·laboració amb d’altres entitats. Un balanç de feina del que el Cercle es mostra satisfet i que conforma una bona carta de presentació per una entitat jove sense ànim de lucre que s’autofinança a través dels seus 75 socis i 12 entitats col·laboradores.

15-febrer-2017
Categories: Agenda | Etiquetes: ,

ENTITATS COL·LABORADORES