3 de juliol: Trobada amb Camilo José Cela Conde

Els socis del Cercle es dimarts 3 de juliol amb Camilo José Cela Conde,  President de la Fundació Charo y Camilo José Cela, i fill d’un dels escriptors més importants de la literatura del nostre país. Serà una trobada per parlar sobre la commemoració de l’Any Cela, que vol recordar el centenari del naixement de l’escriptor Premi Nobel d’origen gallec.

Camilo José Cela Conde va néixer a Madrid l’any 1946. Doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona, és director associat del Center for the Scientific Study of Creativity in Literature, Arts and Sciencies (CLASSY) de la Universitat de California. Acredita una llarga trajectòria acadèmica amb més doscents articles científic publicats en revistes especialitzades a més d’haver escrit també gairebé una vintena de llibres entre literaris i acadèmics.

 

Resulta interessant recordar que entre 1955 i 1988, Camilo José Cela va tenir residencia a Mallorca i va relacionar-se amb la societat balear. Amb l’objectiu de donar suport permanent al record pel seu pas per les Balears es va constituir la Fundació Charo y Camilo José Cela en la que participen la Universitat de les Illes Balears, el Govern Balear o l’Ajuntament de Palma, entre d’altres.

03-juliol-2017
Categories: Agenda

ENTITATS COL·LABORADORES