Contacte

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Assumpte

  El vostre missatge

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament del qual és titular el CERCLE D'ECONOMIA DE MENORCA amb CIF G57731788 i domicili social situat a Rovellada de Dalt, 25 07703 , MAÓ (ILLES BALEARS), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, el CERCLE D'ECONOMIA DE MENORCA l'informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

  El CERCLE D'ECONOMIA DE MENORCA l'informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que el CERCLE D'ECONOMIA DE MENORCA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic cercleeconomiamenorca@gmail.com.

  Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  Amb l'enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat del CERCLE D'ECONOMIA DE MENORCA.

  ENTITATS COL·LABORADORES