Entrevista del Cercle d’Economia de Menorca amb el president del Consell de Menorca (19/04/2012)

El President del Cercle d’Economia de Menorca, Francesc Tutzó, acompanyat de diversos membres de la  Junta Directiva, ha visitat al President del Consell Insular de Menorca , Santiago Tadeo, el qual estava acompanyat per la Vicepresidenta, Pilar Pons i la Consellera de Turisme, Salomé Cabrera.  L’objectiu de la visita ha estat  comentar les propostes que va fer el Cercle en la seva Nota d’Opinió “Menorca en la Cruïlla”.

El Cercle ha tornat a expressar la seva gran preocupació per la resolució definitiva del problema del Transport Aeri . El Cercle creu que s’ha d’anar a un sistema que cobreixi prioritàriament la temporada baixa, garantint els enllaços amb les capitals illenques de Balears i amb  Barcelona, Madrid i València.

Reunió CEM el 19-04-2012 amb president del Consell de Menorca

Reunió CEM el 19-04-2012 amb president del Consell de Menorca

Les aportacions necessàries del Govern central en aquesta qüestió són més imprescindibles  que mai, per a una illa econòmicament ofegada; molt més que no per a una extensió del projecte AVE a d’altres Comunitats autònomes. El Cercle creu que aquesta prioritat s’ha de defensar amb consens de tots els partits  polítics davant els Parlaments autonòmic i espanyol, i a nivell de Govern Insular i Balear davant les més altes instàncies del Govern de l’Estat.

Entre d’altres temes, s’ha plantejat la prioritat absoluta que s’ha de donar al turisme i a les empreses amb capacitat d’exportar, per tal de reactivar l’economia.

Finalment el Cercle ha demanat que el Govern Insular i les autoritats polítiques facin un esforç per comunicar el full de ruta que estan seguint i informin de forma periòdica als ciutadans de la situació de l’economia illenca i de l’estat dels projectes i plans d’actuació en funcionament.

La trobada s’ha celebrat en un clima de gran cordialitat i el President del Consell ha demanat que segueixi la col·laboració i el compromís social del Cercle de Economia, donant a conèixer les seves opinions, petició que ha estat acceptada, amb plena disponibilitat, per la seva Junta Directiva.

07-maig-2012
Categories: Àrea de premsa | Etiquetes: , ,

ENTITATS COL·LABORADORES