Germà Bel, proper convidat del Cercle d’Economia – 28.11.2014

L’expert en infraestructures i doctor en Economia, Germà Bel, serà a Menorca el proper 28 de Novembre convidat pel Cercle d’Economia de Menorca i la Fundació Rubió i Tudurí en una doble sessió. Al migdia, Bel compartirà taula amb els socis del Cercle en un dinar privat i a la tarda, farà una conferència a la Biblioteca Rubió i Tudurí.

Bel és llicenciat i doctor en Economia per la Universitat de Barcelona, màster en Economia per la Universitat de Chicago i catedràtic d’Economia Aplicada a la Universitat de Barcelona. De 1987 a 1990 va ser becari Fulbright i becari MEC d’investigació. De 1990 a 1993 va ser assessor al Ministeri per a les Administracions Públiques i al Ministeri d’Obres Públiques i Transports. Des del 2004 ha continuat la seva tasca docent a la universitat de Barcelona, i ha exercit com professor visitant a les Universitats de Cornell i Princeton, i com investigador visitant a Cornell i Harvard.

És membre del Consell Assessor d’Endesa a Catalunya des de 2005, del Consell Assessor per la Reactivació Econòmica i el Creixement de la Generalitat des de 2011, i del Consell Assessor per a la Transició Nacional des de 2013

Germà Bel

11-novembre-2014
Categories: Agenda

ENTITATS COL·LABORADORES