Kim Faura, Director General de Telefonica a Illes Balears, Catalunya, Comunitat Valenciana i Murcia, proper convidat del Cercle

El proper divendres 18 de març, el Cercle d’Economia de Menorca ha convidat al Director General de Telefònica a Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Baleares i Regió de Murcia, Kim Faura i Batlle, per tal que ens expliqui l’estratègia actual i futura de Telefònica en general i els plans per Menorca en particular.

El Sr. Faura és Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia i Direcció d’Empreses per l’IESE. Va iniciar la seva trajectòria professional al Grup Gillette. Va ser Director General de la divisió de Chupa Chups als Estats Units, Director General Comercial de Sara Lee Corporation a Espanya, a la divisió de cafès Marcilla. Vicepresident de Màrqueting i posteriorment Director General de Pepsico i Director General a Tabacalera/Altadis. Des d’abril de 2001 forma part de l’equip directiu del Grup Telefónica, en què ha exercit els càrrecs de Director General de Consum i Màrqueting de Telefònica d’Espanya, Director General de la Unitat Corporativa de Màrqueting i Continguts de Telefònica S.A. i President de Terra Lycos Networks.

Foto Kim Faura

10-març-2016
Categories: Agenda

ENTITATS COL·LABORADORES