Presentació dels projectes de plantes solars híbrides amb bateries en el marc de la transició energètica de Menorca

Els socis i sòcies del Cercle d’Economia es podran reunir de forma virtual amb el Sr. Pablo Valencia, soci fundador i director d’inversions de Q-impact, fons d’inversió responsable del projecte solar que té previst ser el més gran de Menorca i que ocuparà de 40 hectàrees. El convidat ens farà una presentació dels projectes promoguts per Q-Impact i Q-Energy sobre del desenvolupament de plantes solars híbrides amb bateries en el marc de la transició energètica de Menorca.

Berkeley forma part de l’equip de Qualitas Equity des del 2007, on és membre del consell d’administració i del comitè d’inversió de Q-Energy, un dels principals inversors i gestors energia renovable d’Espanya. Compte amb més de 20 anys d’experiència en inversió i finançament d’actius de generació d’energia renovable, i en inversió en empreses de tecnologia i de capital privat.

Va ser soci i co-fundador de Vela Energy del 2013 al 2016, CIO de FRV als Estats Units i membre del comitè executiu de Fotowatio del 2007 al 2012. Amb anterioritat, va treballar com a inversor en empreses de tecnologia per a Deutsche Bank AM i com a empresari a l’àrea de màrqueting digital. Membre de la xarxa de suport d’Ashoka, col·labora amb la Fundació Ship2B i és conseller de diverses iniciatives lligades a l’educació, la discapacitat i la inserció de joves en risc d’exclusió.

24-novembre-2021
Categories: Agenda

ENTITATS COL·LABORADORES