Trobada amb Aurora Catà

El divendres 14 de juliol ens reunirem amb la Sra. Aurora Catà, vicepresidenta de la companyia America’s Cup Events Barcelona (ACE Barcelona), entitat que està promovent la celebració de la Copa Amèrica que es celebrarà a Barcelona al 2024. La Sra. Catà ens parlarà sobre com es va gestar aquest esdeveniment des de l’Associació Barcelona Global. El títol de la seva intervenció serà “La Copa Amèrica: la gestació d’un gran èxit“.

Catà va iniciar la seva trajectòria professional com a directora Financera en Nissan Motor Ibèrica, des de 1991 a 1996. En 1996 va ser nomenada directora general del grup RTVE i, des de 1999 a 2002, va ser consellera delegada de Planeta 2010, societat que aglutina el negoci audiovisual del Grupo Planeta. És fundadora de la startup Content Sorra, i ha estat sòcia de Seeliger i Conde entre 2008 i 2020. En 2020 assumeix el càrrec com a Presidenta de l’Associació Barcelona Global fins al 2022. En la seva experiència com a consellera, destaquen companyies com a Grup Atresmedia, Nissan Finançament, Abantia, Institut Català de Finances, VEIG TV i Vull TV, entre altres. 

Actualment és consellera independent de Repsol, Banc Sabadell i Atrys Health. Així mateix, és membre del Comitè Executiu d’Alumni IESE, Patrona de la Fundació Cellnex i Patrona del CIDOB (Center for International Affairs de Barcelona). És enginyera Industrial per la UPC i Col·legiada Economista d’Honor pel col·legi d’Economistes de Catalunya. També va cursar un MBA i PADE pel IESE.

30-juny-2023
Categories: Agenda

ENTITATS COL·LABORADORES