Trobada amb Carles Manera, President del Consell Econòmic i Social de Balears

Els socis del Cercle d’Economia de Menorca es reuniran demà dijous amb el President del Consell Econòmic i Social de Balears, Carles Manera, per abordar una de les qüestions que habitualment forma part de l’agenda de debats de la illa al voltant del model de creixement econòmic de Balears. En aquest sentit, es vol parlar de la disparitat insular que té a veure amb la diversificació o la concentració de la nostra economia i per això s’ha convidat a un dels experts i millor coneixedor en el tema com el Doctor en Economia i Història, Carles Manera.

Nascut a Palma l’any 1957, Manera es també Catedràtic d’Història i Institucions Econòmiques i és autor de 10 llibres i de 190 treballs d’especialització en Economia i Història publicats a revistes d’impacte nacional i internacional. Recentment (2012-2018), ha estat Professor Visitant i Investigador Visitant a London School of Economics (2012), Universitat de Barcelona (2011-2012), Gdansk University of Technology (2016), The New School for Social Research de Nova York (2016, 2017), European Universitary Institute de la Unió Europea a Florència (2018). I està previst que aquest estiu assisteixi a una reunió d’investigadors en el Massachusetts Institute of Technology (MIT, Boston, Estats Units), per a presentar una recent recerca sobre resiliència econòmica.

A banda de nombrosos premis rebuts per la seva trajectòria, ha estat Vice-rector de Planificació Economicoadministrativa (1996-2003) de la UIB i Conseller d’Economia, Hisenda i Innovació del Govern de les Illes Balears (2007-2011). A l’actualitat, és el President del Consell Econòmic i Social de Balears (des del juliol de 2017).

PALMA. POLITICOS. Carles Manera, conseller de Economía y Hacienda del Govern Balear.

12-juliol-2018
Categories: Agenda

ENTITATS COL·LABORADORES