14 de octubre – Jornada empresarial “Estratègies per competir en un entorn global”

La Confederació Espanyola de Directius i Executius conjuntament amb el Cercle d’Economia de Menorca han preparat una jornada empresarial d’alt nivell per parlar sobre competitivitat el proper divendres, 14 d’octubre a la seu del Consell Insular de Menorca. Sota el títol “Estratègies per competir en un entorn global” seran catorze experts de diversos àmbits els que tractaran qüestions com el client del segle XXI, la projecció internacional de les empreses, la digitalització, l’emprenedoria o les oportunitats que hi ha avui en dia de transformació empresarial.

Una jornada molt intensa que comptarà amb ponents com el Ex-President Meat Mondélez International (antiga Kraft Foods) Maurizio Calenti, el Director General de CaixaBank Digital Business, Benjamí Puigdevall, el Director General d’Internacionalització de la empresa del l’ICEX, Isaac Martin Barbero o el Director General de l’Institut Tecnològic Hoteler, Álvaro Carrillo entre altres. Una cita d’alt nivell que aportarà la visió pràctica de directius de diverses companyies amb el coneixement teòric d’experts en la matèria. El saló de plens del Consell serà l’escenari a través del qual durant tot el matí de divendres, es podran seguir taules rodones, xerrades i experiències en primera persona com la del guanyador del Premi Fundació Princesa de Girona 2016, Sergio Álvarez però també, de representants locals com el fundador de Photopills, Rafael Pons o el Director General del Grup Mascaró Julio de Olives.

La jornada empresarial organitzada per la Confederació Espanyola de Directius i Executius conjuntament amb el Cercle d’Economia de Menorca ha generat màxima expectació amb una xifra que arriba als dos-cents inscrits per parlar sobre competitivitat i estratègies per competir en un entorn global. Estan confirmades totes les ponències i les participacions de catorze ponents que al llarg de tot el matí seran protagonistes en aquesta trobada que es celebrarà a la seu del Consell Insular de Menorca. L’acte començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins les 14.00 hores. L’accés al saló de plens començarà a partir de les 8.30 hores i en cas que l’aforament de sala fos complet, s’habilitarà una sala annexa a la mateixa seu per poder seguir la sessió en directe.

Sens dubte es tracta d’una cita que poques vegades ha generat a Menorca tant d’interès i de consens per part de tots els actors econòmics de l’illa i que ha comptat amb el suport conjunt de les entitats econòmiques més importants de l’Illa com PIME, CAEB, ASHOME i Joves Empresaris, a més dels patrocinadors privats que s’han implicat econòmicament.

Descarregueu el programa al següent enllaç

13-octubre-2016
Categories: Agenda

ENTITATS COL·LABORADORES