Trobada “Entendre el Present per navegar el futur”, amb Lourdes Rodríguez

Lourdes Rodríguez, especialitzada en prospectiva estratègica, investigació i anàlisi de tendències per a empreses líders ens farà una presentació el 10 de desembre sota el títol “Entendre el present per navegar el futur”. Parlarà sobre la detecció i anàlisi de senyals de canvi i tendències, que ens ajuda a tenir una visió sistèmica i holística del què està passant al món, ens permet descobrir unknown unknowns (allò que no sabem que no sabem) i ens dona les claus per anticipar-nos als canvis i per prender decisions estratègiques de futur.

La Sra. Rodríguez combina la seva activitat professional des de fa més de 10 anys, amb la seva tasca docent a diverses escoles i universitats, impartint conferències i seminaris d’innovació, tendències i disseny de futurs a alts directius, organitzacions i organismes públics com a Ministeri de Medi Ambient, UNESCO, Deloitte NL, Greenpeace, Equifax, grup ADEO, Banco Santander, BBVA, entre d’altres. Reconeguda com una de les 40 millors futuristes d’Espanya per la revista Forbes (2020), compatibilitza la seva tasca com a Global Network Weaver a l’organització internacional Teach the Future, amb el seu treball com a directora de l’observatori de tendències a Mindset. A més, és membre de l’organització Design Futures Initiative.  

Els socis i sòcies del Cercle podran allargar la trobada amb un dinar amb la Sra. Rodríguez, seguint el protocol de seguretat sanitària.

19-novembre-2021
Categories: Agenda

ENTITATS COL·LABORADORES